Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

pintonan

KingHOOD gas System nyaéta panalungtikan sarta ngembangkeun perusahaan tinggi-tech jeung aktipitas dina aplikasi pakakas oksigén VPSA. Gumantung kaunggulan profésional, pausahaan ngabogaan tim manajemen alus teuing, ogé boga fasilitas hardware sampurna jeung tim profésional ngalaman. Sistem sampurna sarta manajemén lumrah ensures parusahaan do pangalusna kami di unggal aspék. KingHOOD geus komitmen pikeun sagala jinis VPSA parabot oksigén urang panalungtikan sarta pamekaran, desain, produksi, jualan, layanan patali, nyadiakeun nasihat teknis na leyuran.

KinHOOD cooperates jeung usaha di handap ngarah di dunya pikeun komunikasi:

/ Pertunjukan /
/ Pertunjukan /
/ Pertunjukan /
/ Pertunjukan /
/ Pertunjukan /
/ Pertunjukan /
/ Pertunjukan /
/ Pertunjukan /
/ Pertunjukan /
/ Pertunjukan /
/ Pertunjukan /
/ Pertunjukan /
/ Pertunjukan /
/ Pertunjukan /
/ Pertunjukan /
/ Pertunjukan /

1,  dawam perusahaan

The manajemén utama jeung tanaga téknis ti KingHOOD anu sagala bisa dipake di industri alat gas leuwih ti 10 taun, aranjeunna sadayana gaduh pangalaman profésional loba pisan. Pikeun lila, urang diringkeskeun dina praktekna dina hiji sisi, ngaliwatan insinyur teknis dina situs mangga buka, manggihan masalah, sarta ngaronjatkeun téhnologi deui jeung deui. Dina waktu nu sarua, urang masih fokus dina téhnologi industri, ngadopsi canggih ngalaman.

2,  Desain & manufaktur kapasitas

insinyur urang nu resposible pikeun sakabéh rarancang jeung gambar pikeun produksi urang. Urang beleivev téknologi canggih nyaeta inti pikeun ngembangkeun suatainable parusahaan. Sajaba ti éta, KinHOOD ngajaga di kabaran ku usaha ngarah di dunya pikeun komunikasi, nu mangrupakeun hartosna gancang ngaronjatkeun téhnologi. Ngaliwatan adpoting pausahaan téhnologi world'd ngarah kayaning bayer, Tosoh, cooperating kalawan Cina Akademi Élmu, Selatan Cina universitas Téhnologi, Haicheng Téhnologi jeung unit panalungtikan ilmiah séjén. Ogé ngaliwatan parabot sorangan catetan operasi, sagala aspek ieu ngakibatkeun parabot KingHOOD urang geus fitur sorangan unik, téhnologi maranéhna ia salawasna di forefront industri. Kayaning instalasi molekular tabung urang, sebaran aliran hawa, anu perbaikan sistem kontrol, konfigurasi sistem, sistem suplai gas ageung, jsb aplikasi kontinyu KingHOOD ngeunaan téhnologi anyar anu promosi ngembangkeun teknologi industri dina waktos anu sareng.

Desain Alus perlu ngandelkeun kapasitas manufaktur alus teuing. Simkuring miboga kamampuh mendesain sarta rancang parabot lengkep. KingHOOD boga pabrik husus molekular tabung, workshop industri modéren, bisnis calakan spasi kantor sarta profésional tim layanan instalasi.

3,  Kualitas na Service

kualitas sarta layanan parabot urang pohara penting pikeun survial parusahaan, sarta ogé mangrupa tombol pikeun pangwangunan. Urang ngadopsi manajemén kualitas ketat, urang cobaan pikeun ngaronjatkeun kualitas layanan dina loka. Urang ngawas parabot 's commissioning, alat-alat debugging, sikep layanan na kapuasan customer, urang ngalakukeun catetan saatos - catetan layanan pikeun unggal customer. Urang bakal ngatur personnels mun contactcustomer ku telepon, fax, email jeung dina loka mangga buka. Uninga parabot ngajalankeun status, pitulung sarta pituduh nasabah mulasara parabot, ngingetkeun konsumén timely pikeun ngaganti suku cadang. Simkuring yakin aktip, saum sareng profésional jasa kami baris nyieun unggal konsumén urang sadar layanan considerate urang.

2018  Klién Table

Klién Ngaran Daérah aplikasi kapasitas
Yunnan investasi Forsetry jeung bubur Yunnan 10 ton bubur pemutihan 360Nm 3/ h
Chenming Grou (Jinlin) Jilin oksigén delignification 700Nm 3/ h
Lodaya Leuweung & Grup Paper Hunan 8 ton bubur pemutihan 350Nm 3/ h
ChiTianhua Paper Guizhou 20 ton Awi bubur pemutihan 1400Nm 3/ h
Shaowuzhongzhu Fujian 4,5 ton Awi bubur pemutihan 400Nm 3/ h
Huaihua Juntai Hunan 40 ton bubur pemutihan 2000Nm 3/ h
ngagiling Lee Man Paper Chongqing 12 ton bubur pemutihan 500Nm 3/ h
Fengli Paper Mill Hunan 5 ton bubur pemutihan 200Nm 3/ h
Yongfeng Paper Mill Sichuan 12 ton bubur pemutihan 700Nm 3/ h
téhnologi Haisum Viétnam 10 ton bubur pemutihan 400Nm 3/ h
grup Chenming Shandong 15 ton bubur pemutihan 600Nm 3/ h
grup Danhua Jiangsu perlindungan Enviroment 500Nm 3/ h
HSIK Wang Shan Twinking Star Hunan Oksigén lebur -enriched 2000Nm 3/ h
Qingdao Taiwan Serat Kaca Shangdong Kaca smelting kompor Oksigén -fuel 1750Nm 3/ h
kertas Huajin Jiangxi 10 ton bubur pemutihan 600Nm 3/ h
kertas Zhenxing Liaoning 12 ton bubur pemutihan 700Nm 3/ h
Haisum SKD Project Bangladés perlindungan Enviroment 150Nm 3/ h
ngagiling bubur Laishan Sichuan Awi bubur pemutihan 380Nm 3/ h
Kediweijing Guangdong  Kaca smelting kompor Oksigén enriched 400 Nm 3/ h
ngagiling Zhuji Paper Guangdong bubur pemutihan 350Nm 3/ h
Xingchangsheng Jiangsu Galunggung smelting 250Nm 3/ h
Yunjinglin Paper Yunnan Bubur pemutihan bubur pemutihan 550Nm 3/ h
Wanjing Téhnologi Myanmar stasiun ngeusian pikeun motong (3 susunan) 50Nm 3/ h
Suzhou zhong Cai Angola stasiun ngeusian pikeun motong (2 susunan) 50Nm 3/ h
Suzhou zhonghua Mozambik stasiun ngeusian pikeun motong (2 susunan) 50Nm 3/ h
Liangmianzhen Jiangzi bubur pemutihan 500Nm 3/ h
Shuangdeng kertas Mill Jiangsu bubur pemutihan 240Nm 3/ h
SFI Malaysia perlindungan Enviroment 600Nm 3/ h
SKK Philipines ton EAF25 500Nm 3/ h
Xinhui tambaga Xinjiang smelting tambaga 1000Nm 3/ h
grup kaca Shandong Serat Shangdong kompor smelting Kaca 3250Nm 3/ h
kertas Quanlin Shangdong bubur pemutihan 3000Nm 3/ h
Luyang Shangdong Oksigén enriched combusation 500Nm 3/ h
Wuliangye Grup Sichuan kompor smelting Kaca 150Nm 3/ h
Jnshan kimiawi Indrusty Hanan Oksigén pembuatan gas enriched 800Nm3 / h
ganda A Tailand bubur pemutihan 800Nm3 / h
Longmang lebur Sichuan smelting 2500Nm 3/ h
Mill bubur Laibin Guangxi bubur pemutihan 500Nm 3/ h
grup Changhai Jiangsu kompor smelting Kaca 1300Nm 3/ h
Junlin farmasi Hebei farmasi Kimia 500Nm 3/ h
Xingbang Internasional Rusia bubur pemutihan 500Nm 3/ h
Shandong Serat Kaca Shangdong kompor smelting Kaca 1400Nm 3/ h
Jiali Gas Jinagxi kompor smelting Kaca 1800Nm 3/ h
Huabei Jingmao Gansu oksigén enriched 6000Nm 3/ h
Wuhai lebur Mengu oksigén enriched 4000Nm 3/ h
Huabo Industri Diterangkeun Anhui kalungguhan smelting 3000Nm 3/ h
Shandong Serat Kaca Shangdong kompor smelting Kaca 2800Nm 3/ h
Jinhong Gas Shangdong kompor smelting Kaca 3850Nm 3/ h
Téhnologi Maolian Tianjin smelting tambaga 3334Nm 3/ h
inhong Gas Shangdong kompor smelting Kaca 2600Nm 3/ h
Dexing Industri Diterangkeun Jiangxi kalungguhan smelting 2000Nm 3/ h
Gansu Huayi Gansu kalungguhan smelting 1300Nm 3/ h
Jiangsu Jihua Jiangsu perlakuan Wastewater 2200Nm 3/ h
Shengshihuayuan Guangdong ozon generator 130Nm3 / h
Beijingguodian Guizhou ozon generator 300Nm3 / h
Qianrunkaiyuan Beijign ozon generator 100Nm3 / h
Qianrunkaiyuan Shandong ozon generator 30 * 2Nm3 / h
Fujain Newland Gas Tianjin Maolian Chian Railway Konstruksi Grup CO., LTD Jilin Zambia Kongo ozon generator smelting tambagasmelting tambaga 1120Nm3 / h 4000Nm3 / h 5000Nm3 / h 


WhatsApp Online Chat!