Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Denitration maké téhnologi ozon denitration

Perlakuan denitrification ieu dipigawé ngagunakeun téhnologi oksidatif denitrification molekul aktif (ozon) pikeun ngahontal target standar émisi NOx. Dina waktu nu sarua, faktor influencing tina konsentrasi oksigén, suhu cai cooling sarta robah beban alat keur ngagolakkeun dianalisis. Hasil némbongkeun yén nalika tekanan adsorption sarta tekanan desorption tina generator oksigén VPSA éta 40-48 kPa na -45-55 kPa, konsentrasi oksigén ngahontal nilai optimal leuwih 92%. Cooling suhu cai teu kudu ngaleuwihan 32 ° C. Dina waktu nu sarua, mangka diusulkeun yén émisi NOx sok sasuai jeung kontrol kuantitatif bangku minuhan parobahan beban alat keur ngagolakkeun.

Jeung migunakeun sahiji "Rancangan Aksi keur Pencegahan sarta Kontrol Polusi Arsitektur" jeung réduksi salajengna tina émisi polutan gas flue ti boilers batubara-dipecat, kadali nitrogén oksida NOx geus salajengna ningkat. SCR ayeuna jenis téhnologi denitrification jeung efisiensi panyabutan paling éféktif. Najan kitu, nalika pursuing tujuan émisi NOx handap, téhnologi ieu bakal ngakibatkeun kaleuleuwihan dieunakeun amonia alatan campur kode alamiah sarta médan aliran henteu rata. Dina waktu nu sarua, salaku katalis loading nambahan, laju konversi SO2 jeung SO3 nambahan, sarta haseup final The kanaékan konsentrasi NH3 na SO3 di gas bakal salajengna nganyenyerikeun hate nu jamming tina preheater hawa. Téknologi denitrification oksidatif dumasar kana molekul aktif hawa tiis pisan alus pikeun nyingkahan masalah luhur. Béda tina SCRs, molekul aktif (kayaning O3) mangrupakeun prosés pikeun pengobatan sinergis gas flue ngaliwatan oksidasi polutan kayaning NO sarta logam beurat. prosés ieu nganggur teu jeung tipe alat keur ngagolakkeun, objek pengobatan nyaéta gas buntut tina alat keur ngagolakkeun, nu oksidasi NO sarta logam beurat dina gas flue ka luhur-ongkos NOx jeung logam oksida, lajeng koordinasi of polutan kayaning NOx, SO2, sarta logam beurat. Cabut.

Dina ieu tulisan, téhnologi denitration oksidatif aktif ieu dipaké pikeun diajar kadali émisi NOx di gas flue batubara-dipecat, sarta faktor mangaruhan efisiensi denitration kayaning konsentrasi oksigén, cooling suhu cai sarta robah beban alat keur ngagolakkeun dianalisis.

1, ningkatkeun program

The alat keur ngagolakkeun aslina tina tutuwuhan dayana 2 sét 35t / h na 1 set tina ranté tungku 50t / h. Aslina Sistim desulfurization baseuh ngagunakeun set metoda gips kapur pikeun ngaleupaskeun SO2. The molekular téhnologi oksidatif denitration aktif anu dilarapkeun kana flue buntut sanggeus confluence gas flue. Kituna, ngan laju aliran gas sarta nitrogen eusi oksida flue tina flue buntut kudu dianggap, nu bebas tina mode durukan alat keur ngagolakkeun nu. Ngagunakeun alat-alat desulfurization aslina, mung aslina flue desulfurization gas munara inlet flue ieu dirobah sarta hiji reaktor molekular aktif ieu dipasang. Sesa transformasi anu Alat anyar ditémbongkeun saperti dina Gambar 1. sistem Oksigén, sistem molekular aktip, cooling Sistim cai jeung listrik sarta instrumen ngadalikeun sistem bantu. Sistem oksigén migunakeun hiji adsorbent pikeun misahkeun oksigén jeung nitrogén dina hawa ku adsorption na desorption ngahasilkeun konsentrasi luhur oksigén. Saatos pressurization, deoiling, sarta ngaleupaskeun lebu, oksigén diasupkeun kana generator molekular aktif, sarta tungtungna molekul aktif (O3) dihasilkeun ngaliwatan ngurangan parsial dina chamber ngurangan. The ngurangan tina-tegangan tinggi listrik jeung oksigén dina chamber ngurangan dibangkitkeun loba panas, jadi cai cooling éksternal anu diperlukeun panas-ngubaran chamber ngurangan ngaronjatkeun konsentrasi molekul aktif (O3).

 


waktos pos: Aug-10-2015

WhatsApp Online Chat!