Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Performances

KingHOOD gaztë Sistemi është një hulumtim dhe zhvillimin e ndërmarrjeve të teknologjisë së lartë dhe e angazhuar në zbatimin e pajisjeve të oksigjenit VPSA. Duke u bazuar në avantazhet profesionale, kompania ka një ekip të shkëlqyer të menaxhimit, gjithashtu ka objekte të përsosur hardware dhe ekip me përvojë profesionale. Sistemi i përsosur dhe të menaxhimit të arsyeshme siguron kompania bëjmë më të mirën në çdo aspekt. KingHOOD është e angazhuar për të gjitha llojet e kërkimeve VPSA pajisjeve të oksigjenit dhe zhvillimin, projektimin, prodhimin, shitjen, shërbimi, duke siguruar këshilla teknike dhe zgjidhjet.

KinHOOD bashkëpunon me ndërmarrjet e mëposhtme kryesore në botë për komunikim:

/ shfaqje /
/ shfaqje /
/ shfaqje /
/ shfaqje /
/ shfaqje /
/ shfaqje /
/ shfaqje /
/ shfaqje /
/ shfaqje /
/ shfaqje /
/ shfaqje /
/ shfaqje /
/ shfaqje /
/ shfaqje /
/ shfaqje /
/ shfaqje /

1,  burimeve ndërmarrje njerëzore

Menaxhimi kryesor dhe personelit teknik të KingHOOD janë të gjithë duke punuar në industrinë e pajisjeve me gaz më shumë se 10 vjet, ata të gjithë kanë përvojë të pasur profesionale. Për një kohë të gjatë, ne kemi përmbledhur në praktikë në njërën anë, me inxhinierë teknike mbi vizitës, të gjetur problemin, dhe për të përmirësuar teknologjinë përsëri dhe përsëri. Në të njëjtën kohë, ne ende të përqëndrohet në teknologjinë e industrisë, të miratojë avancuar me përvojë.

2,  Projektimin dhe prodhimin e kapaciteteve

Inxhinierët tanë janë i përgjigjes për të gjithë projektimin dhe vizatimet për prodhimin tonë. Ne beleivev teknologji të përparuar është thelbësore për zhvillimin e suatainable kompanisë. Përveç kësaj, KinHOOD mban në kontakt me ndërmarrjet kryesore në botë për komunikim, e cila është një mjet i shpejtë për përmirësimin e teknologjisë. Nëpërmjet adpoting kompanitë e teknologjisë world'd kryesore të tilla si Bayer, TOSOH, duke bashkëpunuar me kineze Akademia e Shkencave, Kina e Jugut University of Technology, Haicheng Teknologjisë dhe njësive të tjera kërkimore-shkencore. Gjithashtu me anë të vetë të dhënat e operacionit të pajisjeve, të gjitha këto aspekte të çojnë në pajisjet KingHOOD ka karakteristikat e veta unike, teknologjia e tyre ia gjithmonë në ballë të industrisë. Të tilla si instalimi sitë molekulare-së, shpërndarja e rrjedhës së ajrit, përmirësimin e sistemit të kontrollit, konfigurimin e sistemit, të madhe sistemit të furnizimit me gaz, etj zbatimi i vazhdueshëm i teknologjisë së re KingHOOD janë promovuar zhvillimin e teknologjisë së industrisë në të njëjtën kohë.

dizajn të shkëlqyer ka nevojë të mbështetet në kapacitetin e shkëlqyer të prodhimit. Ne kemi aftësinë për projektimin dhe prodhimin e pajisje të plotë. KingHOOD kanë të veçantë fabrika molekulare Sieve, seminar moderne industriale, biznesi inteligjente hapësirë ​​për zyre dhe ekip profesional shërbime të instalimit.

3,  Cilësia dhe Shërbimi

cilësisë pajisje dhe shërbimi është shumë e rëndësishme për survial kompanisë, dhe gjithashtu është çelësi për zhvillimin. Ne e pranojmë të menaxhimit të rreptë të cilësisë, ne përpiqemi për të përmirësuar cilësinë e shërbimit në vend. Ne të monitoruar pajisjet e komisioneve, pajisje debugging, qëndrim të shërbimit dhe kënaqësi të konsumatorëve, ne bëjmë rekord pas - shërbimit rekord për çdo klient. Ne do të organizojë personnels të contactcustomer me telefon, faks, e-mail dhe në vend vizitë. Për të ditur në pajisjet running statusin, ndihmë dhe udhëzues konsumatori të mbajë pajisjet, kujtoj konsumatorët në kohë për të zëvendësuar pjesë këmbimi. Ne besojmë aktiv, të shërbimit tonë të shpejtë dhe profesional do të bëjë çdo klientët tanë të realizuar shërbimin tonë të vëmendshëm.

2018  Klientët Tabela

klientët Emri zonë Aplikacion kapacitet
Yunnan Forsetry investimet dhe Pulp Yunnan 10 ton Pulp zbardhjen 360Nm 3/ h
Chenming Grou (Jinlin) Jilin Oxygen delignification 700nm 3/ h
Tiger Forest & Group Paper Hunan 8 ton Pulp zbardhjen 350Nm 3/ h
ChiTianhua Paper Guizhou 20 ton Bamboo Pulp zbardhjen 1400Nm 3/ h
Shaowuzhongzhu Fujian 4,5 ton Bamboo Pulp zbardhjen 400nm 3/ h
Huaihua JunTai Hunan 40 ton Pulp zbardhjen 2000Nm 3/ h
mulli Lee Man Paper Chongqing 12 ton Pulp zbardhjen 500Nm 3/ h
Fengli Paper Mill Hunan 5 ton Pulp zbardhjen 200Nm 3/ h
Yongfeng Paper Mill Sichuan 12 ton Pulp zbardhjen 700nm 3/ h
teknologji Haisum Vietnam 10 ton Pulp zbardhjen 400nm 3/ h
grupi Chenming Shandong 15 ton Pulp zbardhjen 600nm 3/ h
grupi Danhua Jiangsu mbrojtja e Mjedisit 500Nm 3/ h
HSIK Wang Shan Twinking Star Hunan Oxygen shkrirja -enriched 2000Nm 3/ h
Qingdao Taiwan Fiber Glass Shangdong Glass shkrirjes sobë Oxygen -Fuel 1750Nm 3/ h
letër Huajin Jiangxi 10 ton Pulp zbardhjen 600nm 3/ h
letër Zhenxing Liaoning 12 ton Pulp zbardhjen 700nm 3/ h
Haisum Project SKD Bangladesh mbrojtja e Mjedisit 150Nm 3/ h
mulli Laishan tul Sichuan Bamboo Pulp zbardhues 380nm 3/ h
Kediweijing Guangdong  Glass sobë shkrirjes Oxygen pasuruar 400 nm 3/ h
mulli Zhuji Paper Guangdong Pulp zbardhues 350Nm 3/ h
Xingchangsheng Jiangsu Alloy shkrirjes 250Nm 3/ h
Yunjinglin Paper Yunnan Pulp zbardhues zbardhues Pulp 550nm 3/ h
Wanjing Teknologji Myanmar Mbushjen stacion për prerjen (3 grupe) 50Nm 3/ h
Suzhou zhong cai Angolë Mbushjen stacion për prerjen (2 grupe) 50Nm 3/ h
Zhonghua Suzhou Mozambik Mbushjen stacion për prerjen (2 grupe) 50Nm 3/ h
Liangmianzhen Jiangzi Pulp zbardhues 500Nm 3/ h
Shuangdeng Paper Mill Jiangsu Pulp zbardhues 240Nm 3/ h
SFI Malaysia mbrojtja e Mjedisit 600nm 3/ h
SKK Filipineve ton EAF25 500Nm 3/ h
Xinhui bakrit Xinjiang shkrirjes bakrit 1000Nm 3/ h
Grupi Shandong Fiber qelqi Shangdong sobë qelqi shkrirjes 3250Nm 3/ h
letër Quanlin Shangdong Pulp zbardhues 3000Nm 3/ h
Luyang Shangdong Oxygen pasuruar combusation 500Nm 3/ h
Wuliangye Group Sichuan sobë qelqi shkrirjes 150Nm 3/ h
Jnshan kimike Indrusty Hanan Oxygen gazit pasuruar marrje 800Nm3 / h
double A Tailand Pulp zbardhues 800Nm3 / h
shkrirja Longmang Sichuan bashkëshkrirje 2500Nm 3/ h
Laibin tul Mill Guangxi Pulp zbardhues 500Nm 3/ h
grupi Changhai Jiangsu sobë qelqi shkrirjes 1300Nm 3/ h
Junlin farmaceutike Hebei farmaceutike Kimikatet 500Nm 3/ h
Xingbang International Rusi Pulp zbardhues 500Nm 3/ h
Shandong Fiber Glass Shangdong sobë qelqi shkrirjes 1400Nm 3/ h
Jiali Gas Jinagxi sobë qelqi shkrirjes 1800Nm 3/ h
Huabei Jingmao Gansu Oxygen pasuruar 6000Nm 3/ h
shkrirja Wuhai Mengu Oxygen pasuruar 4000Nm 3/ h
Industria Huabo Lead Anhui shkrirjes Lead 3000Nm 3/ h
Shandong Fiber Glass Shangdong sobë qelqi shkrirjes 2800Nm 3/ h
Jinhong Gas Shangdong sobë qelqi shkrirjes 3850Nm 3/ h
Teknologji Maolian Tianjin shkrirjes bakrit 3334Nm 3/ h
inhong Gas Shangdong sobë qelqi shkrirjes 2600Nm 3/ h
Dexing Industrisë Lead Jiangxi shkrirjes Lead 2000Nm 3/ h
Gansu Huayi Gansu shkrirjes Lead 1300Nm 3/ h
Jiangsu Jihua Jiangsu trajtimi i ujërave të zeza 2200Nm 3/ h
Shengshihuayuan Guangdong ozonit gjenerator 130Nm3 / h
Beijingguodian Guizhou ozonit gjenerator 300Nm3 / h
Qianrunkaiyuan Beijign ozonit gjenerator 100Nm3 / h
Qianrunkaiyuan Shandong ozonit gjenerator 30 * 2Nm3 / h
Fujain Newland Gas Tianjin Maolian Chian Railway Construction Group CO., LTD Jilin Zambia Kongo ozonit gjenerator shkrirjes bakritshkrirjes bakrit 1120Nm3 / h 4000Nm3 / h 5000Nm3 / h 


WhatsApp Online Chat!