We bantuan donya akeh wiwit 1983

pagelaran

KingHOOD Bergas System riset lan pangembangan perusahaan dhuwur-tech lan melu ing aplikasi saka peralatan oksigen VPSA. Nyadari ing kaluwihan profesional, perusahaan wis tim Manajemen banget, uga nduwèni fasilitas-fasilitas hardware sampurna lan tim profesional experienced. Sistem sampurna lan Manajemen cukup njamin perusahaan paling kita ing saben aspek. KingHOOD tekad kabeh jinis VPSA peralatan oksigen riset lan pangembangan, desain, produksi, dodolan, layanan related, nyediakake saran technical lan solusi.

KinHOOD cooperates karo Enterprises ngisor anjog ing donya kanggo komunikasi:

/ Pagelaran /
/ Pagelaran /
/ Pagelaran /
/ Pagelaran /
/ Pagelaran /
/ Pagelaran /
/ Pagelaran /
/ Pagelaran /
/ Pagelaran /
/ Pagelaran /
/ Pagelaran /
/ Pagelaran /
/ Pagelaran /
/ Pagelaran /
/ Pagelaran /
/ Pagelaran /

1,  sumber manungsa Enterprise

Manajemen utama lan tenaga teknis saka KingHOOD kabeh digunakake ing industri peralatan gas luwih saka 10 taun, kabeh padha duwe pengalaman profesional KALUBÈRAN. Kanggo dangu, kita rangkuman ing laku ing sisih siji, liwat engineers technical ing Situs riko, golek masalah, lan nambah teknologi maneh lan maneh. Ing wektu sing padha, kita isih fokus ing teknologi industri, nganggo majeng experienced.

2,  Desain & Manufaktur kapasitas

engineers Kita resposible kanggo kabeh desain lan gambar kanggo produksi. We beleivev teknologi majeng punika inti kanggo pembangunan suatainable perusahaan. Kajaba iku, KinHOOD tansah ing tutul karo Enterprises anjog ing donya kanggo komunikasi, kang liya cepet Ngapikake teknologi. Liwat adpoting perusahaan teknologi world'd anjog kayata Bayer, Tosoh, sama karo Chinese Academy of Science, South China University of Technology, Haicheng Teknologi lan Unit penelitian ilmiah liyane. Uga liwat peralatan dhewe rekaman operasi, kabèh aspèk ing nginggil peralatan KingHOOD kang wis fitur dhewe unik, teknologi sing ia tansah ing ngarep industri. Kayata instalasi molekul sieve kang, distribusi aliran udara, ing asil dandan saka sistem kontrol, konfigurasi sistem, sistem sumber gas gedhe, etc. aplikasi dadi KingHOOD kang teknologi anyar sing mromosiaken pangembangan teknologi industri ing wektu sing padha.

desain banget perlu kanggo gumantung ing kapasitas Manufaktur banget. We duwe kemampuan kanggo desain lan Pabrik peralatan lengkap. KingHOOD duwe pabrik khusus molekul sieve, workshop industri modern, bisnis cerdas ruang kantor lan profesional tim layanan instalasi.

3,  Quality lan Service

kualitas lan layanan peralatan kang penting banget kanggo survial perusahaan, lan uga tombol kanggo pembangunan. We nganggo Manajemen kualitas ketat, kita nyoba kanggo nambah kualitas layanan ing situs. We ngawasi peralatan 's printah, peralatan debugging, sikap layanan lan customer kepuasan, kita apa rekaman sawise - rekaman layanan kanggo saben customer. Kita bakal ngatur personnels kanggo contactcustomer dening telephone, fax, email lan ing situs riko. Ngerti peralatan mlaku status, bantuan lan Pandhuan customer njaga peralatan, ngelingake pelanggan pas wektune kanggo ngganti spare parts. Kita pracaya aktif, cepet lan profesional layanan kita bakal nggawe saben kita pelanggan éling layanan nimbang kita.

2018  Klien Table

Klien Jeneng area aplikasi kapasitas
Yunnan investasi Forsetry Lan Pulp Yunnan 10 ton Pulp bleaching 360Nm 3/ h
Chenming Grou (Jinlin) Jilin oksigen delignification 700Nm 3/ h
Tiger Forest & Group Paper Hunan 8 ton Pulp bleaching 350Nm 3/ h
ChiTianhua Paper Guizhou 20 ton Bamboo Pulp bleaching 1400Nm 3/ h
Shaowuzhongzhu Fujian 4,5 ton Bamboo Pulp bleaching 400Nm 3/ h
Zhi Jiang Juntai Hunan 40 ton Pulp bleaching 2000Nm 3/ h
pabrik Lee Man Paper Chongqing 12 ton Pulp bleaching 500Nm 3/ h
Fengli Paper Mill Hunan 5 ton Pulp bleaching 200Nm 3/ h
Yongfeng Paper Mill Sichuan 12 ton Pulp bleaching 700Nm 3/ h
teknologi Haisum Vietnam 10 ton Pulp bleaching 400Nm 3/ h
grup Chenming Shandong 15 ton Pulp bleaching 600Nm 3/ h
grup Danhua Jiangsu pangayoman enviroment 500Nm 3/ h
HSIK Wang Shan Twinking Star Hunan Oksigen leleh -enriched 2000Nm 3/ h
Qingdao Taiwan Serat Kaca Shangdong Kaca paleburan kompor oksigen -fuel 1750Nm 3/ h
kertas Huajin Jiangxi 10 ton Pulp bleaching 600Nm 3/ h
kertas Zhenxing Liaoning 12 ton Pulp bleaching 700Nm 3/ h
Haisum SKD Project Bangladesh pangayoman enviroment 150Nm 3/ h
pabrik pulp Laishan Sichuan Bamboo Pulp bleaching 380Nm 3/ h
Kediweijing Guangdong  Kaca paleburan kompor oksigen kandungan 400 Nm 3/ h
pabrik Zhuji Paper Guangdong pulp bleaching 350Nm 3/ h
Xingchangsheng Jiangsu alloy paleburan 250Nm 3/ h
Yunjinglin Paper Yunnan Pulp bleaching Pulp bleaching 550Nm 3/ h
Wanjing Teknologi Myanmar stasiun Isi kanggo nglereni (3 set) 50Nm 3/ h
Suzhou Zhong cai Angola stasiun Isi kanggo nglereni (2 set) 50Nm 3/ h
Suzhou zhonghua Mozambique stasiun Isi kanggo nglereni (2 set) 50Nm 3/ h
Liangmianzhen Jiangzi pulp bleaching 500Nm 3/ h
Shuangdeng kertas Mill Jiangsu pulp bleaching 240Nm 3/ h
SFI Malaysia pangayoman enviroment 600Nm 3/ h
SKK Philipines ton EAF25 500Nm 3/ h
Xinhui tembaga Xinjiang paleburan tembaga 1000Nm 3/ h
klompok kaca Shandong Serat Shangdong kompor paleburan kaca 3250Nm 3/ h
kertas Quanlin Shangdong pulp bleaching 3000Nm 3/ h
Luyang Shangdong Oksigen kandungan combusation 500Nm 3/ h
Wuliangye Group Sichuan kompor paleburan kaca 150Nm 3/ h
Jnshan kimia Indrusty Hanan Oksigen nggawe gas kandungan 800Nm3 / h
Double A Tailand pulp bleaching 800Nm3 / h
Longmang leleh Sichuan paleburan 2500Nm 3/ h
Mill pulp Laibin Guangxi pulp bleaching 500Nm 3/ h
grup Changhai Jiangsu kompor paleburan kaca 1300Nm 3/ h
Junlin pharmaceutical Hebei Pharmaceutical Chemicals 500Nm 3/ h
Xingbang International Rusia pulp bleaching 500Nm 3/ h
Shandong Serat Kaca Shangdong kompor paleburan kaca 1400Nm 3/ h
Jiali Gas Jinagxi kompor paleburan kaca 1800Nm 3/ h
Teknik Sipil Jingmao Gansu oksigen kandungan 6000Nm 3/ h
Wuhai leleh Mengu oksigen kandungan 4000Nm 3/ h
Huabo industri Lead Anhui Lead paleburan 3000Nm 3/ h
Shandong Serat Kaca Shangdong kompor paleburan kaca 2800Nm 3/ h
Jinhong Gas Shangdong kompor paleburan kaca 3850Nm 3/ h
Teknologi Maolian Tianjin paleburan tembaga 3334Nm 3/ h
inhong Gas Shangdong kompor paleburan kaca 2600Nm 3/ h
Dexing Industry Lead Jiangxi Lead paleburan 2000Nm 3/ h
Gansu Huayi Gansu Lead paleburan 1300Nm 3/ h
Jiangsu Jihua Jiangsu perawatan kabucal 2200Nm 3/ h
Shengshihuayuan Guangdong ozon generator 130Nm3 / h
Beijingguodian Guizhou ozon generator 300Nm3 / h
Qianrunkaiyuan Beijign ozon generator 100Nm3 / h
Qianrunkaiyuan Shandong ozon generator 30 * 2Nm3 / h
Fujain Newland Gas Tianjin Maolian Chian Railway Construction Group CO., LTD Jilin Zambia Congo ozon generator paleburan tembagapaleburan tembaga 1120Nm3 / h 4000Nm3 / h 5000Nm3 / h 


Tampilan Online Chat!